Talent on Campus

Natàlia Gaisan González's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Natàlia
Gaisan González

Sra.
Natàlia
Gaisan
González

Sóc psicòloga especialitzada en organitzacions i empreses. M’he desenvolupat, tant en el sector privat com en el públic, en els àmbits de les polítiques de recursos humans vinculades a la gestió per competències: selecció, formació, la gestió del talent i l’avaluació, així com el desenvolupament professional. La meva formació està complementada, entre d’altres, amb un màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i un màster en Direcció d’Institucions Sanitàries.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Deputy director
Human Resources Management
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2003 formo part de la Direcció de Recursos Humans d’aquest hospital. Inicialment com a cap de la Unitat de Formació i Desenvolupament i, actualment, com a subdirectora de Desenvolupament de Persones. En aquests anys he gestionat, coordinat i participat en el lideratge dels grans projectes institucionals en matèria de recursos humans, tot vetllant pel desenvolupament de les competències dels professionals de la nostra organització.

Orientada a les persones amb un esperit dinàmic, curiós i cooperador. Em motiven els reptes, la innovació i la gestió del talent dels professionals. En aprenentatge permanent i motivada per promoure el desenvolupament de les persones per garantir i retenir el talent dins de l’organització.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sr. Carles
Civit Llort
Human Resources Director
Human Resources Management
Sr. Martí
Artús Colomer
Specialist Technician
Human Resources Management