Talent on Campus

Yasmina Tuaima López's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Yasmina
Tuaima López

Sra.
Yasmina
Tuaima
López

Sóc tècnic superior de funció administrativa de la Unitat de Robers i Contractes Externs de la Direcció de Serveis Generals-Hoteleria.
Les meves tasques s'emmarquen dins del seguiment dels procediments de neteja de les diferents àrees de risc de l'hospital així com també del seguiment de la gestió dels residus hospitalaris.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Administration
Facilities and Technology Management
Location
Curriculum

Currículum

Des de l'any 2006 pertanyo a la Unitat de Robers i Contractes Externs de la Direcció d'Hoteleria on desenvolupo les meves tasques com a tècnic superior de funció administrativa.

L'any 2008 es va constituir el Comitè operatiu de residus i en vaig formar part com a vocal. Posteriorment, l'any 2011, es va formar la Comissió de gestió mediambiental de l'hospital en la qual s'ha integrat el Comitè operatiu de residus.

Des de l'any 2011 sóc vocal i secretària de la Comissió de gestió mediambiental. Sóc també docent dels cursos de Formació en gestió de residus que membres de la Comissió realitzem anualment (dues edicions) per tal de millorar en la segregació dels nostres residus.

Durant el període 1990-2005 vaig desenvolupar la meva tasca administrativa a la secretaria tècnica de la Direcció d'investigació i Docència (Dr. S. Schwartz Riera) i del 1996 al 2006 vaig ser la responsable de la secretaria del Comitè ètic d'investigació clínica de l'Hospital.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

  
Related professionals
Sra. Esther
Tomàs Martínez
Facilities and Technology Director
Facilities and Technology Management
Sr. Antonio
Fernandez Madrid
Specialist Technician
Facilities and Technology Management
Sra. Núria
Roqueta Albert
Governor
Facilities and Technology Management