Sra. Roser Garcia Morales

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Obstetrics and Gynaecology Emergency Care

Midwife

Sóc llevadora des de l'any 2000. He treballat a molt d'hospitals de diferents nivells assistencials i formo part de la plantilla d'aquest centre des del 2005. La meva experiència engloba bàsicament l'acompanyament a la gestació i al treball de part, sempre amb el respecte més absolut vers al procés i les decisions de la dona i la parella, si n'hi ha. Al terreny de la fisiologia és a on hi treballo amb més passió i a on més hi gaudeixo.

Curriculum

Tinc un postgrau d'infermeria quirúrgica i vaig exercir d'infermera a l'hospital de Sant Rafael fins que vaig escoltar una conversa de la meva companya auxiliar amb una amiga seva llevadora que explicava tot d'aventures a la Sala de Parts. L'especialitat la vaig cursar a Sant Joan de Déu, amb una mirada aleshores encara molt intervencionista i medicalitzada. He treballat als hospitals de Manresa, Terrassa i Sant Boi i en períodes més breus a diferents àrees de la Primària. Del 2011 al 2017 em vaig dedicar al part i puerperi domiciliari dins l'empresa que vaig formar amb tres companyes més: Néixer a Casa. Vaig aprendre moltíssim i vaig créixer amb tot d'experiències diferents i palpitants. He anat fent diferents formacions entre les quals voldria destacar l'atenció al part a l'aigua, reanimació neonatal, lesions perineals, lideratge, i alletament matern.
Roser Garcia Morales

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Obstetrics and Gynaecology Emergency Care

Midwife

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.