Talent on Campus

Roser Garcia Morales's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Roser
Garcia Morales

Sra.
Roser
Garcia
Morales

Sóc llevadora des de l'any 2000. He treballat a molt d'hospitals de diferents nivells assistencials i formo part de la plantilla d'aquest centre des del 2005.

La meva experiència engloba bàsicament l'acompanyament a la gestació i al treball de part, sempre amb el respecte més absolut vers al procés i les decisions de la dona i la parella, si n'hi ha. Al terreny de la fisiologia és a on hi treballo amb més passió i a on més hi gaudeixo.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Midwife
Location
Curriculum

Currículum

Tinc un postgrau d'infermeria quirúrgica i vaig exercir d'infermera a l'hospital de Sant Rafael fins que vaig escoltar una conversa de la meva companya auxiliar amb una amiga seva llevadora que explicava tot d'aventures a la Sala de Parts. L'especialitat la vaig cursar a Sant Joan de Déu, amb una mirada aleshores encara molt intervencionista i medicalitzada.

He treballat als hospitals de Manresa, Terrassa i Sant Boi i en períodes més breus a diferents àrees de la Primària.

Del 2011 al 2017 em vaig dedicar al part i puerperi domiciliari dins l'empresa que vaig formar amb tres companyes més: Néixer a Casa. Vaig aprendre moltíssim i vaig créixer amb tot d'experiències diferents i palpitants.

He anat fent diferents formacions entre les quals voldria destacar l'atenció al part a l'aigua, reanimació neonatal, lesions perineals, lideratge, i alletament matern.

  
Related professionals
Sra. Rosa Maria
Ventura Bremon
Administration
Obstetrics and Gynaecology Emergency Care