Sra. Roser Garcia Morales

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia

Llevadora

Sóc llevadora des de l'any 2000. He treballat a molt d'hospitals de diferents nivells assistencials i formo part de la plantilla d'aquest centre des del 2005. La meva experiència engloba bàsicament l'acompanyament a la gestació i al treball de part, sempre amb el respecte més absolut vers al procés i les decisions de la dona i la parella, si n'hi ha. Al terreny de la fisiologia és a on hi treballo amb més passió i a on més hi gaudeixo.

Currículum

Tinc un postgrau d'infermeria quirúrgica i vaig exercir d'infermera a l'hospital de Sant Rafael fins que vaig escoltar una conversa de la meva companya auxiliar amb una amiga seva llevadora que explicava tot d'aventures a la Sala de Parts. L'especialitat la vaig cursar a Sant Joan de Déu, amb una mirada aleshores encara molt intervencionista i medicalitzada. He treballat als hospitals de Manresa, Terrassa i Sant Boi i en períodes més breus a diferents àrees de la Primària. Del 2011 al 2017 em vaig dedicar al part i puerperi domiciliari dins l'empresa que vaig formar amb tres companyes més: Néixer a Casa. Vaig aprendre moltíssim i vaig créixer amb tot d'experiències diferents i palpitants. He anat fent diferents formacions entre les quals voldria destacar l'atenció al part a l'aigua, reanimació neonatal, lesions perineals, lideratge, i alletament matern.
Roser Garcia Morales

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia

Llevadora

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.