Sra. Tatiana Acero Bailen

Institutions of which it is part

General Hospital

Intensive Care Medicine

Soc infermera a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital General. Tota la meva trajectòria professional ha estat generalment en l'atenció del pacient crític i al pacient urgent, Actualment soc docent en diferents cursos a l'hospital. Aposto fermament per la metodologia de la Simulació Clínica com a eina formativa en la millora de la pràctica clínica diària.

Curriculum

Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2006. La meva experiència ha estat durant quatre anys al Servei d'Urgències i la resta a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General on actualment tinc la meva ubicació com a infermera assistencial (formo part de l'equip d'aturades de l'Hospital i de l'EcmoTeam). Sóc membre de la Subcomissió d'Aturada Cardíaca i col·laboro com a docent a cursos de reanimació cardiopulmonar. Soc instructora de SVB, SVI i SVA pel Consell Català de Ressuscitació i per l'European Resuscitation Council.Tanmateix soc membre de la Comissió Tècnica de Simulació i del VHISCA (Vall Hebron Institut Simulació Clínica Avançada) on es porten a terme nous projectes en l'àmbit de la docència multidisciplinari. Formació: He cursat el postgrau d'Atenció Prehospitalària Urgent (2008), el Màster d'Urgències Hospitalàries (2009) i el Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria (2015-2017). Tots ells per la Universitat de Barcelona. Aquest darrer any he finalitzat el Màster Universitari de Simulació Clínica per la Universitat de Manresa (2020). Investigació: He col·laborat en diferents estudis i assaigs clínics dins del grup de recerca SODIR (Shock, Organ Dysfuntion and Ressuscitation) (2010-1011).
Tatiana Acero Bailen

Institutions

General Hospital

Intensive Care Medicine

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.