Sra. Tatiana Acero Bailen

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Soc infermera a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital General. Tota la meva trajectòria professional ha estat generalment en l'atenció del pacient crític i al pacient urgent, Actualment soc docent en diferents cursos a l'hospital. Aposto fermament per la metodologia de la Simulació Clínica com a eina formativa en la millora de la pràctica clínica diària.

Currículum

Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2006. La meva experiència ha estat durant quatre anys al Servei d'Urgències i la resta a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General on actualment tinc la meva ubicació com a infermera assistencial (formo part de l'equip d'aturades de l'Hospital i de l'EcmoTeam). Sóc membre de la Subcomissió d'Aturada Cardíaca i col·laboro com a docent a cursos de reanimació cardiopulmonar. Soc instructora de SVB, SVI i SVA pel Consell Català de Ressuscitació i per l'European Resuscitation Council.Tanmateix soc membre de la Comissió Tècnica de Simulació i del VHISCA (Vall Hebron Institut Simulació Clínica Avançada) on es porten a terme nous projectes en l'àmbit de la docència multidisciplinari. Formació: He cursat el postgrau d'Atenció Prehospitalària Urgent (2008), el Màster d'Urgències Hospitalàries (2009) i el Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria (2015-2017). Tots ells per la Universitat de Barcelona. Aquest darrer any he finalitzat el Màster Universitari de Simulació Clínica per la Universitat de Manresa (2020). Investigació: He col·laborat en diferents estudis i assaigs clínics dins del grup de recerca SODIR (Shock, Organ Dysfuntion and Ressuscitation) (2010-1011).
Tatiana Acero Bailen

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.