Webinar VHIR "Medicina de Precisión y SARS-CoV-2"

 
  Online —
13/01/2021
13/01/2021 -- De 16:00h a 17:30h
Organiza :
Vall d'Hebron Instituto de Investigación (VHIR) 
Modalidad: Presencial
Compartir:

Des dels primers casos a Xina, el tractament de la COVID-19 es va caracteritzar per un ús generalitzat de fàrmacs en ús compassiu, i estratègies terapèutiques sense evidència. Al mes de març de 2020, vam publicar un editorial al AJRCCM on es feia una reflexió sobre els riscos que comportava i s’advocava per incentivar la recerca amb grups control i fer una estratègia terapèutica personalitzada. Paral·lelament, en un article de col·laboració amb intensivistes de la Lombardia al ERJ, es descrivien 5 fenotips clínics, i és recomanava un maneig terapèutic personalitzat en base a determinats biomarcadors.  En el Seminari es farà una reflexió basada en 9 mesos de recerca clínica i epidemiològica, i s’advocarà per la necessitat d’impulsar tractaments basats en els principis de la Medicina de Precisió.

CV: El Dr. Rello és Catedràtic de Medicina a la UIC i lidera el Grup de Recerca Clínica en Infecció Respiratòria i Sèpsis (CRIPS) al VHIR. Ha dirigit més de 20 tesis doctorals i ha publicat més de 600 articles indexats (més de 50 al 2020), amb més de 42.000 citacions i un H-índex de 111 (Google Scholar). Des de gener de 2020 ha participat en la creació i anàlisis dels protocols de recerca i de les bases de dades del ISARIC (Wellcome Trust- WHO) sobre infecció per SARS-CoV-2, i ha co-liderat la Task Force Internacional que va publicar les Guies COVID-19 de la American Thoracic Society al abril i posteriorment les Guies conjuntes amb la European Respiratory Society.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.