Webinar VHIR "Medicina de Precisió i SARS-CoV-2"

 
  Online —
13/01/2021
13/01/2021 -- De 16:00h a 17:30h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) 
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Des dels primers casos a Xina, el tractament de la COVID-19 es va caracteritzar per un ús generalitzat de fàrmacs en ús compassiu, i estratègies terapèutiques sense evidència. Al mes de març de 2020, vam publicar un editorial al AJRCCM on es feia una reflexió sobre els riscos que comportava i s’advocava per incentivar la recerca amb grups control i fer una estratègia terapèutica personalitzada. Paral·lelament, en un article de col·laboració amb intensivistes de la Lombardia al ERJ, es descrivien 5 fenotips clínics, i és recomanava un maneig terapèutic personalitzat en base a determinats biomarcadors.  En el Seminari es farà una reflexió basada en 9 mesos de recerca clínica i epidemiològica, i s’advocarà per la necessitat d’impulsar tractaments basats en els principis de la Medicina de Precisió.

CV: El Dr. Rello és Catedràtic de Medicina a la UIC i lidera el Grup de Recerca Clínica en Infecció Respiratòria i Sèpsis (CRIPS) al VHIR. Ha dirigit més de 20 tesis doctorals i ha publicat més de 600 articles indexats (més de 50 al 2020), amb més de 42.000 citacions i un H-índex de 111 (Google Scholar). Des de gener de 2020 ha participat en la creació i anàlisis dels protocols de recerca i de les bases de dades del ISARIC (Wellcome Trust- WHO) sobre infecció per SARS-CoV-2, i ha co-liderat la Task Force Internacional que va publicar les Guies COVID-19 de la American Thoracic Society al abril i posteriorment les Guies conjuntes amb la European Respiratory Society.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.