Webinar VHIR "Medicina de Precisió i SARS-CoV-2"

 
  Online —
13/01/2021
13/01/2021 -- From 16:00h to 17:30h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) 
Modality: Presencial
Share it:

Des dels primers casos a Xina, el tractament de la COVID-19 es va caracteritzar per un ús generalitzat de fàrmacs en ús compassiu, i estratègies terapèutiques sense evidència. Al mes de març de 2020, vam publicar un editorial al AJRCCM on es feia una reflexió sobre els riscos que comportava i s’advocava per incentivar la recerca amb grups control i fer una estratègia terapèutica personalitzada. Paral·lelament, en un article de col·laboració amb intensivistes de la Lombardia al ERJ, es descrivien 5 fenotips clínics, i és recomanava un maneig terapèutic personalitzat en base a determinats biomarcadors.  En el Seminari es farà una reflexió basada en 9 mesos de recerca clínica i epidemiològica, i s’advocarà per la necessitat d’impulsar tractaments basats en els principis de la Medicina de Precisió.

CV: El Dr. Rello és Catedràtic de Medicina a la UIC i lidera el Grup de Recerca Clínica en Infecció Respiratòria i Sèpsis (CRIPS) al VHIR. Ha dirigit més de 20 tesis doctorals i ha publicat més de 600 articles indexats (més de 50 al 2020), amb més de 42.000 citacions i un H-índex de 111 (Google Scholar). Des de gener de 2020 ha participat en la creació i anàlisis dels protocols de recerca i de les bases de dades del ISARIC (Wellcome Trust- WHO) sobre infecció per SARS-CoV-2, i ha co-liderat la Task Force Internacional que va publicar les Guies COVID-19 de la American Thoracic Society al abril i posteriorment les Guies conjuntes amb la European Respiratory Society.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.