La Dra. Mònica Rodríguez, nova cap d'estudis de l'Hospital

La Dra. Mònica Rodríguez Carballeira és des de l’1 de setembre la nova sotsdirectora de Docència i cap d’estudis del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. Metgessa internista, està especialitzada en l’àrea de malalties autoimmunes i sistèmiques i ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

20/09/2017

La Dra. Rodríguez assegura que ara comença “una nova etapa amb il·lusió per incorporar-me al projecte docent d’aquest Hospital, assolint el repte de treballar amb vosaltres per facilitar, coordinar i potenciar l’activitat formativa en els seus diferents vessants”.

 

Una carrera vinculada a la recerca i la docència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Mònica Rodríguez, ha centrat la seva trajectòria assistencial a l’àrea de les malalties autoimmunes i sistèmiques. Com a investigadora, ha focalitzat el seu treball en aquest camp, tant amb projectes propis com col·laboratius, i donant suport metodològic a altres grups de recerca, sobretot en malalties infeccioses i MPOC. És membre de la junta de la Societat Catalana de Medicina Interna i membre fundacional del Grup Espanyol de Malalties Autoimmunes i Sistèmiques.

A la vegada, ha estat tutora hospitalària de residents de Medicina Familiar i Comunitària (2002-2008) i cap d’estudis del centre durant els darrers 9 anys. Des d’aquest càrrec va encapçalar el procés d’adaptació de la Formació Sanitària Especialitzada al marc legislatiu actual.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.