La Dra. Mònica Rodríguez, nova cap d'estudis de l'Hospital

La Dra. Mònica Rodríguez Carballeira és des de l’1 de setembre la nova sotsdirectora de Docència i cap d’estudis del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. Metgessa internista, està especialitzada en l’àrea de malalties autoimmunes i sistèmiques i ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

20/09/2017

La Dra. Rodríguez assegura que ara comença “una nova etapa amb il·lusió per incorporar-me al projecte docent d’aquest Hospital, assolint el repte de treballar amb vosaltres per facilitar, coordinar i potenciar l’activitat formativa en els seus diferents vessants”.

 

Una carrera vinculada a la recerca i la docència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Mònica Rodríguez, ha centrat la seva trajectòria assistencial a l’àrea de les malalties autoimmunes i sistèmiques. Com a investigadora, ha focalitzat el seu treball en aquest camp, tant amb projectes propis com col·laboratius, i donant suport metodològic a altres grups de recerca, sobretot en malalties infeccioses i MPOC. És membre de la junta de la Societat Catalana de Medicina Interna i membre fundacional del Grup Espanyol de Malalties Autoimmunes i Sistèmiques.

A la vegada, ha estat tutora hospitalària de residents de Medicina Familiar i Comunitària (2002-2008) i cap d’estudis del centre durant els darrers 9 anys. Des d’aquest càrrec va encapçalar el procés d’adaptació de la Formació Sanitària Especialitzada al marc legislatiu actual.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.