La Dra. Mònica Rodríguez, nova cap d'estudis de l'Hospital

La Dra. Mònica Rodríguez Carballeira és des de l’1 de setembre la nova sotsdirectora de Docència i cap d’estudis del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. Metgessa internista, està especialitzada en l’àrea de malalties autoimmunes i sistèmiques i ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

20/09/2017

La Dra. Rodríguez assegura que ara comença “una nova etapa amb il·lusió per incorporar-me al projecte docent d’aquest Hospital, assolint el repte de treballar amb vosaltres per facilitar, coordinar i potenciar l’activitat formativa en els seus diferents vessants”.

 

Una carrera vinculada a la recerca i la docència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Mònica Rodríguez, ha centrat la seva trajectòria assistencial a l’àrea de les malalties autoimmunes i sistèmiques. Com a investigadora, ha focalitzat el seu treball en aquest camp, tant amb projectes propis com col·laboratius, i donant suport metodològic a altres grups de recerca, sobretot en malalties infeccioses i MPOC. És membre de la junta de la Societat Catalana de Medicina Interna i membre fundacional del Grup Espanyol de Malalties Autoimmunes i Sistèmiques.

A la vegada, ha estat tutora hospitalària de residents de Medicina Familiar i Comunitària (2002-2008) i cap d’estudis del centre durant els darrers 9 anys. Des d’aquest càrrec va encapçalar el procés d’adaptació de la Formació Sanitària Especialitzada al marc legislatiu actual.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.