Vall d'Hebron recull més de quatre tones de roba usada per a dotar-les d'una finalitat social

L'organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit 4.874 kg de tèxtil usat a tot el recinte de Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari. La col·laboració de l'hospital i els ciutadans que el visiten ha fet possible la recollida de roba, calçat, complements que es destinaran a programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper.

10/08/2017

Humana té instal·lats tres contenidors distribuïts pel campus on els ciutadans que ho desitgen poder dipositar la roba que ja no utilitzen i així donar-li una segona vida. Aquestes més de quatre tones obtingudes a Vall d'Hebron s'han recollit durant el primer semestre de l'any, una xifra que confirma la tendència a l'alça de la reutilització del residu tèxtil.

Iniciatives com les d'Humana, que porta 30 anys reutilitzant roba, permeten que el tèxtil que ja no es vulgui pugui tenir una finalitat social i a més protegir el medi ambient. Només amb les més de quatre tones recollides al primer semestre al Campus Vall d’Hebron representa un estalvi de 15 tones de CO2 a l'atmosfera.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.