Vall d'Hebron recull més de quatre tones de roba usada per a dotar-les d'una finalitat social

L'organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit 4.874 kg de tèxtil usat a tot el recinte de Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari. La col·laboració de l'hospital i els ciutadans que el visiten ha fet possible la recollida de roba, calçat, complements que es destinaran a programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper.

10/08/2017

Humana té instal·lats tres contenidors distribuïts pel campus on els ciutadans que ho desitgen poder dipositar la roba que ja no utilitzen i així donar-li una segona vida. Aquestes més de quatre tones obtingudes a Vall d'Hebron s'han recollit durant el primer semestre de l'any, una xifra que confirma la tendència a l'alça de la reutilització del residu tèxtil.

Iniciatives com les d'Humana, que porta 30 anys reutilitzant roba, permeten que el tèxtil que ja no es vulgui pugui tenir una finalitat social i a més protegir el medi ambient. Només amb les més de quatre tones recollides al primer semestre al Campus Vall d’Hebron representa un estalvi de 15 tones de CO2 a l'atmosfera.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.