Vall d'Hebron recull més de quatre tones de roba usada per a dotar-les d'una finalitat social

L'organització Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit 4.874 kg de tèxtil usat a tot el recinte de Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari. La col·laboració de l'hospital i els ciutadans que el visiten ha fet possible la recollida de roba, calçat, complements que es destinaran a programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper.

10/08/2017

Humana té instal·lats tres contenidors distribuïts pel campus on els ciutadans que ho desitgen poder dipositar la roba que ja no utilitzen i així donar-li una segona vida. Aquestes més de quatre tones obtingudes a Vall d'Hebron s'han recollit durant el primer semestre de l'any, una xifra que confirma la tendència a l'alça de la reutilització del residu tèxtil.

Iniciatives com les d'Humana, que porta 30 anys reutilitzant roba, permeten que el tèxtil que ja no es vulgui pugui tenir una finalitat social i a més protegir el medi ambient. Només amb les més de quatre tones recollides al primer semestre al Campus Vall d’Hebron representa un estalvi de 15 tones de CO2 a l'atmosfera.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.