Móra d’Ebre se solidaritza, per tercera vegada, amb la recerca en càncer infantil

L’Associació “Matem lo Bitxo” va acollir els passats 18 i 19 de Novembre la tercera Festa de la Clotxa, a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre, per a recaptar fons i divulgar els avanços en la recerca del càncer infantil.

07/12/2017

Entre altres, el grup de Recerca Traslacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), a càrrec del Dr. Sánchez de Toledo, ha fet un taller d’introducció a la recerca dirigit als infants i adolescents de la vila. La tercera edició també ha organitzat una caminada solidària i un àpat campestre, la Clotxa, amb l’objectiu de recaptar donacions per a recolzar la recerca del VHIR en càncer infantil, que aquest any ha arribat als 5.616,11€.

L’Acció Social va comptar amb la presència dels membres de "Matem lo Bitxo" amb la seva presidenta Anna Babiloni, els veïns de Móra d'Ebre, les autoritats municipals amb el regidor de Sanitat Raúl Oliván, i  els membres del grup de recerca del VHIR Aroa Soriano, Marc Massana, Miguel Segura i Josep Sánchez de Toledo.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.