Móra d’Ebre se solidaritza, per tercera vegada, amb la recerca en càncer infantil

L’Associació “Matem lo Bitxo” va acollir els passats 18 i 19 de Novembre la tercera Festa de la Clotxa, a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre, per a recaptar fons i divulgar els avanços en la recerca del càncer infantil.

07/12/2017

Entre altres, el grup de Recerca Traslacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), a càrrec del Dr. Sánchez de Toledo, ha fet un taller d’introducció a la recerca dirigit als infants i adolescents de la vila. La tercera edició també ha organitzat una caminada solidària i un àpat campestre, la Clotxa, amb l’objectiu de recaptar donacions per a recolzar la recerca del VHIR en càncer infantil, que aquest any ha arribat als 5.616,11€.

L’Acció Social va comptar amb la presència dels membres de "Matem lo Bitxo" amb la seva presidenta Anna Babiloni, els veïns de Móra d'Ebre, les autoritats municipals amb el regidor de Sanitat Raúl Oliván, i  els membres del grup de recerca del VHIR Aroa Soriano, Marc Massana, Miguel Segura i Josep Sánchez de Toledo.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.