Móra d’Ebre se solidaritza, per tercera vegada, amb la recerca en càncer infantil

L’Associació “Matem lo Bitxo” va acollir els passats 18 i 19 de Novembre la tercera Festa de la Clotxa, a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre, per a recaptar fons i divulgar els avanços en la recerca del càncer infantil.

07/12/2017

Entre altres, el grup de Recerca Traslacional en Càncer en la Infància i l’Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), a càrrec del Dr. Sánchez de Toledo, ha fet un taller d’introducció a la recerca dirigit als infants i adolescents de la vila. La tercera edició també ha organitzat una caminada solidària i un àpat campestre, la Clotxa, amb l’objectiu de recaptar donacions per a recolzar la recerca del VHIR en càncer infantil, que aquest any ha arribat als 5.616,11€.

L’Acció Social va comptar amb la presència dels membres de "Matem lo Bitxo" amb la seva presidenta Anna Babiloni, els veïns de Móra d'Ebre, les autoritats municipals amb el regidor de Sanitat Raúl Oliván, i  els membres del grup de recerca del VHIR Aroa Soriano, Marc Massana, Miguel Segura i Josep Sánchez de Toledo.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.