Núria Vila s’incorpora com a nova Cap de Seguretat dels Pacients

L’objectiu del càrrec és implantar una estratègia de gestió de la seguretat dels pacients per tal d’aconseguir l’excel·lència fent les pràctiques mèdiques més segures.

28/12/2017

Les tasques que desenvoluparà la Sra. Núria Vila com a Cap de Seguretat dels Pacients de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron són centralitzar les accions de seguretat, dinamitzar grups de treball, proporcionar una metodologia i formació per a la prevenció i posar en marxa campanyes de sensibilització de seguretat. L’objectiu és treballar més a partir dels processos que es troben en el dia a dia dels pacients que no per unitats, garantint així una cobertura més àmplia de la seguretat. D’aquesta manera s’arriba a més professionals sanitaris i aquests es senten més involucrats en els processos.

Núria Vila és diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), i té un mestratge en Lideratge i Gestió de Cures Infermeres per la UB. Compta amb formació i expertesa en Qualitat, Seguretat dels Pacients i de Gestió de Riscos; en Cures infermeres, Models Conceptuals i Llenguatges; en Malalt Crític; en Metodologia Lean per l’Institut Lean Management de Barcelona. A més té coneixements i experiència en plans de gestió, de seguretat del pacient i de millora de resultats en salut.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.