Núria Vila s’incorpora com a nova Cap de Seguretat dels Pacients

L’objectiu del càrrec és implantar una estratègia de gestió de la seguretat dels pacients per tal d’aconseguir l’excel·lència fent les pràctiques mèdiques més segures.

28/12/2017

Les tasques que desenvoluparà la Sra. Núria Vila com a Cap de Seguretat dels Pacients de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron són centralitzar les accions de seguretat, dinamitzar grups de treball, proporcionar una metodologia i formació per a la prevenció i posar en marxa campanyes de sensibilització de seguretat. L’objectiu és treballar més a partir dels processos que es troben en el dia a dia dels pacients que no per unitats, garantint així una cobertura més àmplia de la seguretat. D’aquesta manera s’arriba a més professionals sanitaris i aquests es senten més involucrats en els processos.

Núria Vila és diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), i té un mestratge en Lideratge i Gestió de Cures Infermeres per la UB. Compta amb formació i expertesa en Qualitat, Seguretat dels Pacients i de Gestió de Riscos; en Cures infermeres, Models Conceptuals i Llenguatges; en Malalt Crític; en Metodologia Lean per l’Institut Lean Management de Barcelona. A més té coneixements i experiència en plans de gestió, de seguretat del pacient i de millora de resultats en salut.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.