A Vall d’Hebron deixem descansar els recursos per tenir cura del medi ambient

Posem en marxa una nova campanya per a conscienciar sobre la importància de l’estalvi energètic que ens permeti ser més eficients i assolir l’objectiu de ser un Smart Campus.

29/01/2018

A Vall d’Hebron tenim cura del medi ambient. Com a centre hospitalari responsable i compromès amb la societat sabem que vetllar pel medi ambient és responsabilitat de tots i per això estem implicats en aquesta tasca. Deixar descansar l’ascensor i pujar per les escales o posar el termòstat a 21º a l’hivern són alguns dels petits gestos que volem promoure per tal d’obtenir un major estalvi.

El Campus té una demanda elèctrica i tèrmica que equivaldria a la de 10.000 llars de 4 membres. És per això que, per a nosaltres, és imprescindible que professionals i pacients s’impliquin en l’estalvi energètic i dels recursos com a part de la seva rutina diària.

Des de Vall d’Hebron duem a terme aquesta campanya per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient. La campanya es desenvolupa en els eixos de l’estalvi energètic, el consum d’aigua, de paper i tòner i el reciclatge. En aquest sentit, fomentem que els professionals apaguin l’ordinador quan marxin i que facin servir la impressora i el paper només quan sigui imprescindible, i animen a tothom a deixar descansar els llums quan no calgui tenir-les enceses, pujar per les escales i fer salut, fer servir només l’aigua necessària, fer un ús responsable dels recursos i adaptar el termòstat segons sigui hivern o estiu.

Amb aquesta iniciativa volem que professionals, pacients, familiars i acompanyants us involucreu. Així que us animem a dur a terme aquelles petites accions que pugueu realitzar, sigui fent un ús responsable dels recursos o tenint cura amb l’ús d’aigua als lavabos, quan sigueu al Campus. 

Perquè tot suma i, amb tu, sumem per tenir cura del medi ambient!

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.