A Vall d’Hebron deixem descansar els recursos per tenir cura del medi ambient

Posem en marxa una nova campanya per a conscienciar sobre la importància de l’estalvi energètic que ens permeti ser més eficients i assolir l’objectiu de ser un Smart Campus.

29/01/2018

A Vall d’Hebron tenim cura del medi ambient. Com a centre hospitalari responsable i compromès amb la societat sabem que vetllar pel medi ambient és responsabilitat de tots i per això estem implicats en aquesta tasca. Deixar descansar l’ascensor i pujar per les escales o posar el termòstat a 21º a l’hivern són alguns dels petits gestos que volem promoure per tal d’obtenir un major estalvi.

El Campus té una demanda elèctrica i tèrmica que equivaldria a la de 10.000 llars de 4 membres. És per això que, per a nosaltres, és imprescindible que professionals i pacients s’impliquin en l’estalvi energètic i dels recursos com a part de la seva rutina diària.

Des de Vall d’Hebron duem a terme aquesta campanya per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient. La campanya es desenvolupa en els eixos de l’estalvi energètic, el consum d’aigua, de paper i tòner i el reciclatge. En aquest sentit, fomentem que els professionals apaguin l’ordinador quan marxin i que facin servir la impressora i el paper només quan sigui imprescindible, i animen a tothom a deixar descansar els llums quan no calgui tenir-les enceses, pujar per les escales i fer salut, fer servir només l’aigua necessària, fer un ús responsable dels recursos i adaptar el termòstat segons sigui hivern o estiu.

Amb aquesta iniciativa volem que professionals, pacients, familiars i acompanyants us involucreu. Així que us animem a dur a terme aquelles petites accions que pugueu realitzar, sigui fent un ús responsable dels recursos o tenint cura amb l’ús d’aigua als lavabos, quan sigueu al Campus. 

Perquè tot suma i, amb tu, sumem per tenir cura del medi ambient!

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.