A Vall d’Hebron deixem descansar els recursos per tenir cura del medi ambient

Posem en marxa una nova campanya per a conscienciar sobre la importància de l’estalvi energètic que ens permeti ser més eficients i assolir l’objectiu de ser un Smart Campus.

29/01/2018

A Vall d’Hebron tenim cura del medi ambient. Com a centre hospitalari responsable i compromès amb la societat sabem que vetllar pel medi ambient és responsabilitat de tots i per això estem implicats en aquesta tasca. Deixar descansar l’ascensor i pujar per les escales o posar el termòstat a 21º a l’hivern són alguns dels petits gestos que volem promoure per tal d’obtenir un major estalvi.

El Campus té una demanda elèctrica i tèrmica que equivaldria a la de 10.000 llars de 4 membres. És per això que, per a nosaltres, és imprescindible que professionals i pacients s’impliquin en l’estalvi energètic i dels recursos com a part de la seva rutina diària.

Des de Vall d’Hebron duem a terme aquesta campanya per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient. La campanya es desenvolupa en els eixos de l’estalvi energètic, el consum d’aigua, de paper i tòner i el reciclatge. En aquest sentit, fomentem que els professionals apaguin l’ordinador quan marxin i que facin servir la impressora i el paper només quan sigui imprescindible, i animen a tothom a deixar descansar els llums quan no calgui tenir-les enceses, pujar per les escales i fer salut, fer servir només l’aigua necessària, fer un ús responsable dels recursos i adaptar el termòstat segons sigui hivern o estiu.

Amb aquesta iniciativa volem que professionals, pacients, familiars i acompanyants us involucreu. Així que us animem a dur a terme aquelles petites accions que pugueu realitzar, sigui fent un ús responsable dels recursos o tenint cura amb l’ús d’aigua als lavabos, quan sigueu al Campus. 

Perquè tot suma i, amb tu, sumem per tenir cura del medi ambient!

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.