A Vall d’Hebron deixem descansar els recursos per tenir cura del medi ambient

Posem en marxa una nova campanya per a conscienciar sobre la importància de l’estalvi energètic que ens permeti ser més eficients i assolir l’objectiu de ser un Smart Campus.

29/01/2018

A Vall d’Hebron tenim cura del medi ambient. Com a centre hospitalari responsable i compromès amb la societat sabem que vetllar pel medi ambient és responsabilitat de tots i per això estem implicats en aquesta tasca. Deixar descansar l’ascensor i pujar per les escales o posar el termòstat a 21º a l’hivern són alguns dels petits gestos que volem promoure per tal d’obtenir un major estalvi.

El Campus té una demanda elèctrica i tèrmica que equivaldria a la de 10.000 llars de 4 membres. És per això que, per a nosaltres, és imprescindible que professionals i pacients s’impliquin en l’estalvi energètic i dels recursos com a part de la seva rutina diària.

Des de Vall d’Hebron duem a terme aquesta campanya per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient. La campanya es desenvolupa en els eixos de l’estalvi energètic, el consum d’aigua, de paper i tòner i el reciclatge. En aquest sentit, fomentem que els professionals apaguin l’ordinador quan marxin i que facin servir la impressora i el paper només quan sigui imprescindible, i animen a tothom a deixar descansar els llums quan no calgui tenir-les enceses, pujar per les escales i fer salut, fer servir només l’aigua necessària, fer un ús responsable dels recursos i adaptar el termòstat segons sigui hivern o estiu.

Amb aquesta iniciativa volem que professionals, pacients, familiars i acompanyants us involucreu. Així que us animem a dur a terme aquelles petites accions que pugueu realitzar, sigui fent un ús responsable dels recursos o tenint cura amb l’ús d’aigua als lavabos, quan sigueu al Campus. 

Perquè tot suma i, amb tu, sumem per tenir cura del medi ambient!

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.