“Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital”

Marina Comín i Zafon, psicòloga i contralt de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron, ha escrit el llibre Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital, sobre la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron.

09/02/2018

La Coral de Vall d’Hebron va ser creada ara ja fa tretze anys i està formada per personal de tot tipus, des de metges a administratius del Campus. Segons afirma Comín, que també és psicòloga a Vall d’Hebron, “dos anys enrere es va agafar com a costum anotar tot allò que succeïa i que es cantava dia a dia durant els assaigs, en forma d’acta. La persona encarregada de fer-ho finalment es va cansar i jo mateixa vaig agafar el relleu”.

La idea de recopilar les actes en un llibre va sorgir durant el curs 2016-17, però no van fer el pas endavant fins que la Coral va rebre l’encàrrec de fer l’himne nacional d’infermeria per cantar-lo al Palau Sant Jordi. “Les coses ens anaven força bé, va ser el senyal que aquell any era l’any decisiu per fer el llibre”, subratlla l’autora. El projecte va anar agafant volada. Va passar de ser una “cosa interna i per al record”, comenta Comín, a un llibre personal i creatiu de tot el grup de la coral.

El llibre s’estructura segons les estacions de l’any i per les dates de cada assaig dins del curs 2016-17 i es caracteritza per la barreja de contes populars amb cançons de la mateixa coral. El llibre es presentarà durant l’homenatge als jubilats del Campus Vall d’Hebron a la sala d’actes del Pavelló Docent el 10 de febrer.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.