“Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital”

Marina Comín i Zafon, psicòloga i contralt de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron, ha escrit el llibre Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital, sobre la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron.

09/02/2018

La Coral de Vall d’Hebron va ser creada ara ja fa tretze anys i està formada per personal de tot tipus, des de metges a administratius del Campus. Segons afirma Comín, que també és psicòloga a Vall d’Hebron, “dos anys enrere es va agafar com a costum anotar tot allò que succeïa i que es cantava dia a dia durant els assaigs, en forma d’acta. La persona encarregada de fer-ho finalment es va cansar i jo mateixa vaig agafar el relleu”.

La idea de recopilar les actes en un llibre va sorgir durant el curs 2016-17, però no van fer el pas endavant fins que la Coral va rebre l’encàrrec de fer l’himne nacional d’infermeria per cantar-lo al Palau Sant Jordi. “Les coses ens anaven força bé, va ser el senyal que aquell any era l’any decisiu per fer el llibre”, subratlla l’autora. El projecte va anar agafant volada. Va passar de ser una “cosa interna i per al record”, comenta Comín, a un llibre personal i creatiu de tot el grup de la coral.

El llibre s’estructura segons les estacions de l’any i per les dates de cada assaig dins del curs 2016-17 i es caracteritza per la barreja de contes populars amb cançons de la mateixa coral. El llibre es presentarà durant l’homenatge als jubilats del Campus Vall d’Hebron a la sala d’actes del Pavelló Docent el 10 de febrer.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.