“Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital”

Marina Comín i Zafon, psicòloga i contralt de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron, ha escrit el llibre Si avui és dimecres... tenim assaig! Dia a dia de la coral d’un hospital, sobre la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron.

09/02/2018

La Coral de Vall d’Hebron va ser creada ara ja fa tretze anys i està formada per personal de tot tipus, des de metges a administratius del Campus. Segons afirma Comín, que també és psicòloga a Vall d’Hebron, “dos anys enrere es va agafar com a costum anotar tot allò que succeïa i que es cantava dia a dia durant els assaigs, en forma d’acta. La persona encarregada de fer-ho finalment es va cansar i jo mateixa vaig agafar el relleu”.

La idea de recopilar les actes en un llibre va sorgir durant el curs 2016-17, però no van fer el pas endavant fins que la Coral va rebre l’encàrrec de fer l’himne nacional d’infermeria per cantar-lo al Palau Sant Jordi. “Les coses ens anaven força bé, va ser el senyal que aquell any era l’any decisiu per fer el llibre”, subratlla l’autora. El projecte va anar agafant volada. Va passar de ser una “cosa interna i per al record”, comenta Comín, a un llibre personal i creatiu de tot el grup de la coral.

El llibre s’estructura segons les estacions de l’any i per les dates de cada assaig dins del curs 2016-17 i es caracteritza per la barreja de contes populars amb cançons de la mateixa coral. El llibre es presentarà durant l’homenatge als jubilats del Campus Vall d’Hebron a la sala d’actes del Pavelló Docent el 10 de febrer.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.