Debat "L'impacte de les tecnologies digitals en medicina" organitzat dins la Mobile Week Barcelona

 
  Vall d'Hebron - Sala d'Actes Pavelló Docent —
21/02/2018
21/02/2018 -- De 12:00h a 13:00h
Organiza :
Institut d'Estudis Catalans (IEC)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Des que a la dècada dels anys noranta es van començar a implantar les tecnologies de les comunicacions en dispositius mòbils (G1), aquestes tecnologies han evolucionat amb gran rapidesa fins a l’actual quarta generació (G4), evolució que ha permès augmentar la capacitat i la velocitat d’intercanvi d’informació, i ja s’albira per als propers anys la implementació de les tecnologies 5G, fet que permetrà augmentar encara més les capacitats i la velocitat de comunicació i, per tant, les seves aplicacions en tots els camps. La possibilitat d’augmentar les capacitats ens haurà de fer reflexionar sobre la utilització i les limitacions actuals d’aquestes tecnologies especialment en el camp de la salut, amb el desenvolupament de la telemedicina i la teleassistència.

Es tracta, doncs, d’obrir un debat sobre l’impacte que l’evolució de les tecnologies de les telecomunicacions va produint a la societat, des de la perspectiva de la qualitat de vida, i especialment focalitzat en la telemedicina i la teleassistència.

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.