Debat "L'impacte de les tecnologies digitals en medicina" organitzat dins la Mobile Week Barcelona

 
  Vall d'Hebron - Sala d'Actes Pavelló Docent —
21/02/2018
21/02/2018 -- De 12:00h a 13:00h
Organitza :
Institut d'Estudis Catalans (IEC)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Des que a la dècada dels anys noranta es van començar a implantar les tecnologies de les comunicacions en dispositius mòbils (G1), aquestes tecnologies han evolucionat amb gran rapidesa fins a l’actual quarta generació (G4), evolució que ha permès augmentar la capacitat i la velocitat d’intercanvi d’informació, i ja s’albira per als propers anys la implementació de les tecnologies 5G, fet que permetrà augmentar encara més les capacitats i la velocitat de comunicació i, per tant, les seves aplicacions en tots els camps. La possibilitat d’augmentar les capacitats ens haurà de fer reflexionar sobre la utilització i les limitacions actuals d’aquestes tecnologies especialment en el camp de la salut, amb el desenvolupament de la telemedicina i la teleassistència.

Es tracta, doncs, d’obrir un debat sobre l’impacte que l’evolució de les tecnologies de les telecomunicacions va produint a la societat, des de la perspectiva de la qualitat de vida, i especialment focalitzat en la telemedicina i la teleassistència.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.