Debat "L'impacte de les tecnologies digitals en medicina" organitzat dins la Mobile Week Barcelona

 
  Vall d'Hebron - Sala d'Actes Pavelló Docent —
21/02/2018
21/02/2018 -- From 12:00h to 13:00h
Organize :
Institut d'Estudis Catalans (IEC)
Modality: Presencial
Share it:

Des que a la dècada dels anys noranta es van començar a implantar les tecnologies de les comunicacions en dispositius mòbils (G1), aquestes tecnologies han evolucionat amb gran rapidesa fins a l’actual quarta generació (G4), evolució que ha permès augmentar la capacitat i la velocitat d’intercanvi d’informació, i ja s’albira per als propers anys la implementació de les tecnologies 5G, fet que permetrà augmentar encara més les capacitats i la velocitat de comunicació i, per tant, les seves aplicacions en tots els camps. La possibilitat d’augmentar les capacitats ens haurà de fer reflexionar sobre la utilització i les limitacions actuals d’aquestes tecnologies especialment en el camp de la salut, amb el desenvolupament de la telemedicina i la teleassistència.

Es tracta, doncs, d’obrir un debat sobre l’impacte que l’evolució de les tecnologies de les telecomunicacions va produint a la societat, des de la perspectiva de la qualitat de vida, i especialment focalitzat en la telemedicina i la teleassistència.

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.