Webinar IRISCAT- Dra. Clara Prats "Models, índexs i eines per a l'anàlisi i control de la pandèmia de Covid-19"

 
  Activitat Online —
07/10/2020
07/10/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organiza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Dra. Clara Prats, Investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l'Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP)

"Models, índexs i eines per a l'anàlisi i control de la pandèmia de Covid-19"

La pandèmia de la Covid19 ha posat de manifest la utilitat dels models matemàtics com a eina necessària per fer prediccions, assajar escenaris i planificar les mesures de control, així com per contribuir a una millor comprensió de la dinàmica epidemiològica de la malaltia. A més a més, la necessitat d’un monitoratge diari de la pandèmia ha requerit del desenvolupament d’índexs i eines per a l’anàlisi de les dades i caracterització de la situació epidèmica en cada moment. Tant els models com els índexs i eines s’han hagut d’anar adaptant a les diverses etapes de l’epidèmia per tal de donar resposta a les necessitats més importants i immediates de cada fase.

Breu CV: Clara Prats, llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment és professora agregada de la UPC. Investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP). La seva línia de recerca se centra en l’ús de la modelització computacional per a l’estudi de malalties infeccioses, principalment la tuberculosi, però també la malària, la malaltia del Chagas i, els últims mesos, la Covid-19.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.