Webinar IRISCAT- Dra. Clara Prats "Models, índexs i eines per a l'anàlisi i control de la pandèmia de Covid-19"

 
  Activitat Online —
07/10/2020
07/10/2020 -- From 16:00h to 17:30h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Dra. Clara Prats, Investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l'Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP)

"Models, índexs i eines per a l'anàlisi i control de la pandèmia de Covid-19"

La pandèmia de la Covid19 ha posat de manifest la utilitat dels models matemàtics com a eina necessària per fer prediccions, assajar escenaris i planificar les mesures de control, així com per contribuir a una millor comprensió de la dinàmica epidemiològica de la malaltia. A més a més, la necessitat d’un monitoratge diari de la pandèmia ha requerit del desenvolupament d’índexs i eines per a l’anàlisi de les dades i caracterització de la situació epidèmica en cada moment. Tant els models com els índexs i eines s’han hagut d’anar adaptant a les diverses etapes de l’epidèmia per tal de donar resposta a les necessitats més importants i immediates de cada fase.

Breu CV: Clara Prats, llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment és professora agregada de la UPC. Investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP). La seva línia de recerca se centra en l’ús de la modelització computacional per a l’estudi de malalties infeccioses, principalment la tuberculosi, però també la malària, la malaltia del Chagas i, els últims mesos, la Covid-19.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.