Celebrem el Dia Mundial sense Tabac amb una acció participativa

Els membres de la Comissió Sense Fum del Campus han animat a tothom, pacients, professionals i acompanyants, a escriure un missatge en uns plafons situats als vestíbuls explicant com s'imaginen un futur sense tabac.

31/05/2023

Un any més, el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus torna a implicar-se amb el Dia Mundial sense Tabac amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de no fumar i de poder gaudir d’un ambient lliure de fum amb una acció participativa. 

Així, aquest matí, de 9.00 a 12.30 hores els membres de la Comissió Sense Fum del Campus, juntament amb voluntaris de la Fundació Autònoma Solidària i de la Fundació Maria Auxiliadora, han animat a tothom, pacients, professionals i acompanyants, a escriure un missatge en uns plafons situats al vestíbul de l'Hospital General i al vestíbul de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Atès que el lema escollit enguany per Vall d'Hebron és 'Per un futur lliure de tabac', s’ha animat a tothom que escrigui en el plafó com s'imagina un futur sense tabac. A canvi, cada persona que hi deixava un missatge s’enduia algun dels següents obsequis a canvi: un llibre, una poma, una flor donació de Flores Navarro o una llibreta amb llapis i dibuixos de mandales per pintar donats per Aflofarm. La jornada ha comptat amb la col·laboració de mags de l’Associació Catalana d'Aficionats a l'Il·lusionisme, que han animat a tothom perquè escrivissin missatges amb el seu talent artístic. Alguns missatges recollits són "Quantes causes nobles podríem ajudar amb el dineral que gastem en tabac!"; "Fumar durant 40 anys m'ha aportat un càncer de pulmó. No fumis, encara hi ets a temps"; "Fumar no només et mata a tu, també al teu entorn".

Al migdia, l’activitat ha acabat amb un petit concert de guitarra per part de Judit Vaz, membre de l’entitat “Músicos por la salud”, que ha tocat dues peces relacionades amb la vida i la salut. A més, com cada any, els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil han fet dibuixos reflectint com s'imaginen el futur sense el fum del tabac. Els dibuixos s'han penjat en una graella situada al vestíbul de l'Hospital Infantil i els millors s'han endut un premi.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.