Celebrem el Dia Mundial sense Tabac amb una acció participativa

Els membres de la Comissió Sense Fum del Campus han animat a tothom, pacients, professionals i acompanyants, a escriure un missatge en uns plafons situats als vestíbuls explicant com s'imaginen un futur sense tabac.

31/05/2023

Un any més, el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus torna a implicar-se amb el Dia Mundial sense Tabac amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de no fumar i de poder gaudir d’un ambient lliure de fum amb una acció participativa. 

Així, aquest matí, de 9.00 a 12.30 hores els membres de la Comissió Sense Fum del Campus, juntament amb voluntaris de la Fundació Autònoma Solidària i de la Fundació Maria Auxiliadora, han animat a tothom, pacients, professionals i acompanyants, a escriure un missatge en uns plafons situats al vestíbul de l'Hospital General i al vestíbul de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Atès que el lema escollit enguany per Vall d'Hebron és 'Per un futur lliure de tabac', s’ha animat a tothom que escrigui en el plafó com s'imagina un futur sense tabac. A canvi, cada persona que hi deixava un missatge s’enduia algun dels següents obsequis a canvi: un llibre, una poma, una flor donació de Flores Navarro o una llibreta amb llapis i dibuixos de mandales per pintar donats per Aflofarm. La jornada ha comptat amb la col·laboració de mags de l’Associació Catalana d'Aficionats a l'Il·lusionisme, que han animat a tothom perquè escrivissin missatges amb el seu talent artístic. Alguns missatges recollits són "Quantes causes nobles podríem ajudar amb el dineral que gastem en tabac!"; "Fumar durant 40 anys m'ha aportat un càncer de pulmó. No fumis, encara hi ets a temps"; "Fumar no només et mata a tu, també al teu entorn".

Al migdia, l’activitat ha acabat amb un petit concert de guitarra per part de Judit Vaz, membre de l’entitat “Músicos por la salud”, que ha tocat dues peces relacionades amb la vida i la salut. A més, com cada any, els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil han fet dibuixos reflectint com s'imaginen el futur sense el fum del tabac. Els dibuixos s'han penjat en una graella situada al vestíbul de l'Hospital Infantil i els millors s'han endut un premi.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.