Sra. Laura Millán Segovia

Instituciones

Serveis transversals

Gestió del Coneixament i Avaluació

Enfermero/a

Actualment desenvolupo la meva activitat com a infermera en l'equip d'Accessos Venosos i com a membre del centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA) integrat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Les meves àrees d'especial interès i que més m'apassionen són les cures d'infermeria al nen crític, l'accés vascular perifèric ecoguiat i la simulació.

Curriculum

Des del 2007 sóc infermera diplomada a la Universitat Autònoma de Barcelona.Vaig començar a treballar a l'hospital el mateix any.He tingut la sort de treballar en diferents serveis de l'hospital. Els meus inicis van ser a la Unitat Coronària, REA de la General i de Traumatologia, Unitat de Cremats, Institut de Recerca (VHIR), Hospitalització de Pediatria, fins que vaig arribar a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP), des de llavors m'he format en cures d'infermeria al nen crític. El 2019 vaig començar a compaginar el treball assistencial de la UCIP amb l'Equip d'Infermeria d'Accessos Venosos. El 2019 va ser un any de canvis i nous projectes, com la meva incorporació al Comitè Tècnica de Suport a la Simulació.He cursat els següents màsters i postgraus:- Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials (UManresa-FUB). 2017-1019- Postgrau Atenció d'infermeria al Malalt Cardiològic a Universitat de Barcelona. 2008-2009- Màster de Malalt Crític a Universitat de Barcelona. 2007-2008Activitat docent:He participat com a docent en diferents formacions a la UCIP (cures al pacient crític pediàtric, cures infermeria al pacient pediàtric amb tractament d'oxigenoteràpia per membrana extracorpòria (ECMO), accés vascular perifèric ecoguiat per infermeria). He participat com a docent en la formació bàsica d'instructors en simulació.
Laura  Millán Segovia

Instituciones

Serveis transversals

Gestió del Coneixament i Avaluació

Enfermero/a

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.