Sra. Laura Millán Segovia

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Gestió del Coneixament i Avaluació

Nurse

Actualment desenvolupo la meva activitat com a infermera en l'equip d'Accessos Venosos i com a membre del centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA) integrat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Les meves àrees d'especial interès i que més m'apassionen són les cures d'infermeria al nen crític, l'accés vascular perifèric ecoguiat i la simulació.

Curriculum

Des del 2007 sóc infermera diplomada a la Universitat Autònoma de Barcelona.Vaig començar a treballar a l'hospital el mateix any.He tingut la sort de treballar en diferents serveis de l'hospital. Els meus inicis van ser a la Unitat Coronària, REA de la General i de Traumatologia, Unitat de Cremats, Institut de Recerca (VHIR), Hospitalització de Pediatria, fins que vaig arribar a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP), des de llavors m'he format en cures d'infermeria al nen crític. El 2019 vaig començar a compaginar el treball assistencial de la UCIP amb l'Equip d'Infermeria d'Accessos Venosos. El 2019 va ser un any de canvis i nous projectes, com la meva incorporació al Comitè Tècnica de Suport a la Simulació.He cursat els següents màsters i postgraus:- Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials (UManresa-FUB). 2017-1019- Postgrau Atenció d'infermeria al Malalt Cardiològic a Universitat de Barcelona. 2008-2009- Màster de Malalt Crític a Universitat de Barcelona. 2007-2008Activitat docent:He participat com a docent en diferents formacions a la UCIP (cures al pacient crític pediàtric, cures infermeria al pacient pediàtric amb tractament d'oxigenoteràpia per membrana extracorpòria (ECMO), accés vascular perifèric ecoguiat per infermeria). He participat com a docent en la formació bàsica d'instructors en simulació.
Laura  Millán Segovia

Institutions

Cross-departmental services

Gestió del Coneixament i Avaluació

Nurse

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.