Sra. Laura Millán Segovia

Institucions

Serveis transversals

Gestió del Coneixament i Avaluació

Infermer/a

Actualment desenvolupo la meva activitat com a infermera en l'equip d'Accessos Venosos i com a membre del centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA) integrat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Les meves àrees d'especial interès i que més m'apassionen són les cures d'infermeria al nen crític, l'accés vascular perifèric ecoguiat i la simulació.

Currículum

Des del 2007 sóc infermera diplomada a la Universitat Autònoma de Barcelona.Vaig començar a treballar a l'hospital el mateix any.He tingut la sort de treballar en diferents serveis de l'hospital. Els meus inicis van ser a la Unitat Coronària, REA de la General i de Traumatologia, Unitat de Cremats, Institut de Recerca (VHIR), Hospitalització de Pediatria, fins que vaig arribar a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP), des de llavors m'he format en cures d'infermeria al nen crític. El 2019 vaig començar a compaginar el treball assistencial de la UCIP amb l'Equip d'Infermeria d'Accessos Venosos. El 2019 va ser un any de canvis i nous projectes, com la meva incorporació al Comitè Tècnica de Suport a la Simulació.He cursat els següents màsters i postgraus:- Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials (UManresa-FUB). 2017-1019- Postgrau Atenció d'infermeria al Malalt Cardiològic a Universitat de Barcelona. 2008-2009- Màster de Malalt Crític a Universitat de Barcelona. 2007-2008Activitat docent:He participat com a docent en diferents formacions a la UCIP (cures al pacient crític pediàtric, cures infermeria al pacient pediàtric amb tractament d'oxigenoteràpia per membrana extracorpòria (ECMO), accés vascular perifèric ecoguiat per infermeria). He participat com a docent en la formació bàsica d'instructors en simulació.
Laura  Millán Segovia

Institucions

Serveis transversals

Gestió del Coneixament i Avaluació

Infermer/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.