Sr. Néstor Muñoz Navarro

Instituciones

Serveis transversals

Ingeniero

Sóc enginyer industrial amb consolidada experiència en estandardització, qualitat, processos i optimització. Actualment centrat en la millora continua, l'organització de circuits i la gestió del canvi amb focus en valor de pacient i eliminació de residus.

Curriculum

ExperiènciaIncorporat el desembre de 2020, com Enginyer de Processos de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron formant part de l'equip de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació.
D'octubre de 2018 a desembre de 2020 vaig treballar per NISSAN com AILN Parts Quality Engineer a càrrec de: la qualitat de les peces de proveïdors Europeus subministrades a les plantes d'arreu del món de l'aliança internacional Renault-Nissan, el desenvolupament de proveïdors, auditories de procés i producte, anàlisi de problemes, validació de contramesures, homologació de canvis, etc.
Abans, vaig cobrir una baixa per paternitat durant tres mesos (Agost 2018 – Octubre 2018) la posició de KAM Technical sales dels clients de la cartera de mini-busos a MASATS S.A, encarregant-me de l'assessorament, oferta i servei tècnic de producte.
Anteriorment, de novembre de 2017 a agost de 2018 vaig treballar per SEAT com Consultor Tècnic de Qualitat Peça Premses durant la vida sèrie, monitorant i controlant la qualitat d'estampació, el catàleg de mesures (Maßnahmenkatalog) i els indicadors entre d'altres, també donant suport en les reunions d'escalació PQ-Tag i llançament de projecte.
Les primeres experiències laborals en el sector industrial van començar en primer lloc el 2015 per un taller auxiliar de mecanitzat a Barberà (TABSA) com a becari d'oficina tècnica i en segon lloc el 2016 pel fabricant de trens i material rodant ferroviari ALSTOM com a Production & Supply Trainee.
FormacióEm vaig titular el 2016 amb el grau d'Enginyer Mecànic industrial per l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Període en el qual vaig poder dur a terme el projecte final mitjançant el programa d'intercanvi Erasmus a l'Università di Salerno sobre l'estudi de pròtesi de maluc mitjançant el mètode dels elements finits.
També addicionalment m'he format com a auditor intern segons norma IATF:16949 i he realitzat diversos cursos sobre Lean manufacturing, qualitat i comunicació, entre d'altres.
Néstor Muñoz Navarro

Instituciones

Serveis transversals

Ingeniero

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.