Sr. Néstor Muñoz Navarro

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Engineer

Sóc enginyer industrial amb consolidada experiència en estandardització, qualitat, processos i optimització. Actualment centrat en la millora continua, l'organització de circuits i la gestió del canvi amb focus en valor de pacient i eliminació de residus.

Curriculum

ExperiènciaIncorporat el desembre de 2020, com Enginyer de Processos de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron formant part de l'equip de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació.
D'octubre de 2018 a desembre de 2020 vaig treballar per NISSAN com AILN Parts Quality Engineer a càrrec de: la qualitat de les peces de proveïdors Europeus subministrades a les plantes d'arreu del món de l'aliança internacional Renault-Nissan, el desenvolupament de proveïdors, auditories de procés i producte, anàlisi de problemes, validació de contramesures, homologació de canvis, etc.
Abans, vaig cobrir una baixa per paternitat durant tres mesos (Agost 2018 – Octubre 2018) la posició de KAM Technical sales dels clients de la cartera de mini-busos a MASATS S.A, encarregant-me de l'assessorament, oferta i servei tècnic de producte.
Anteriorment, de novembre de 2017 a agost de 2018 vaig treballar per SEAT com Consultor Tècnic de Qualitat Peça Premses durant la vida sèrie, monitorant i controlant la qualitat d'estampació, el catàleg de mesures (Maßnahmenkatalog) i els indicadors entre d'altres, també donant suport en les reunions d'escalació PQ-Tag i llançament de projecte.
Les primeres experiències laborals en el sector industrial van començar en primer lloc el 2015 per un taller auxiliar de mecanitzat a Barberà (TABSA) com a becari d'oficina tècnica i en segon lloc el 2016 pel fabricant de trens i material rodant ferroviari ALSTOM com a Production & Supply Trainee.
FormacióEm vaig titular el 2016 amb el grau d'Enginyer Mecànic industrial per l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Període en el qual vaig poder dur a terme el projecte final mitjançant el programa d'intercanvi Erasmus a l'Università di Salerno sobre l'estudi de pròtesi de maluc mitjançant el mètode dels elements finits.
També addicionalment m'he format com a auditor intern segons norma IATF:16949 i he realitzat diversos cursos sobre Lean manufacturing, qualitat i comunicació, entre d'altres.
Néstor Muñoz Navarro

Institutions

Cross-departmental services

Engineer

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.