Sr. Néstor Muñoz Navarro

Institucions

Serveis transversals

Enginyer

Sóc enginyer industrial amb consolidada experiència en estandardització, qualitat, processos i optimització. Actualment centrat en la millora continua, l'organització de circuits i la gestió del canvi amb focus en valor de pacient i eliminació de residus.

Currículum

Experiència
Incorporat el desembre de 2020, com Enginyer de Processos de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron formant part de l'equip de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació.

D'octubre de 2018 a desembre de 2020 vaig treballar per NISSAN com AILN Parts Quality Engineer a càrrec de: la qualitat de les peces de proveïdors Europeus subministrades a les plantes d'arreu del món de l'aliança internacional Renault-Nissan, el desenvolupament de proveïdors, auditories de procés i producte, anàlisi de problemes, validació de contramesures, homologació de canvis, etc.

Abans, vaig cobrir una baixa per paternitat durant tres mesos (agost 2018 – octubre 2018) la posició de KAM Technical sales dels clients de la cartera de minibusos a MASATS S.A, encarregant-me de l'assessorament, oferta i servei tècnic de producte.

Anteriorment, de novembre de 2017 a agost de 2018 vaig treballar per SEAT com Consultor Tècnic de Qualitat Peça Premses durant la vida sèrie, monitorant i controlant la qualitat d'estampació, el catàleg de mesures (Maßnahmenkatalog) i els indicadors entre d'altres, també donant suport en les reunions d'escalació PQ-Tag i llançament de projecte.

Les primeres experiències laborals en el sector industrial van començar, en primer lloc, el 2015 per un taller auxiliar de mecanitzat a Barberà (TABSA) com a becari d'oficina tècnica i, en segon lloc, el 2016 pel fabricant de trens i material rodant ferroviari ALSTOM com a Production & Supply Trainee.

Formació
Em vaig titular el 2016 amb el grau d'Enginyer Mecànic industrial per l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Període en el qual vaig poder dur a terme el projecte final mitjançant el programa d'intercanvi Erasmus a l'Università di Salerno sobre l'estudi de pròtesi de maluc mitjançant el mètode dels elements finits.

També addicionalment m'he format com a auditor intern segons norma IATF:16949 i he realitzat diversos cursos sobre Lean manufacturing, qualitat i comunicació, entre d'altres.
Néstor Muñoz Navarro

Institucions

Serveis transversals

Enginyer

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.