El Dr. Albert Selva O'Callaghan, nou cap del Departament de Medicina de la UAB

El Dr. Albert Selva O'Callaghan, metge adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) va ser elegit cap del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

30/05/2017

El passat 12 maig, el Dr. Albert Selva O'Callaghan, metge adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) va ser elegit cap del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per un període de tres anys prorrogable tres anys més, fins a un màxim de sis. "Il·lusió, esforç, excel·lència i compromís" són les paraules amb què defineix la nova etapa professional que tot just comença.

 

Principals reptes

"El principal objectiu a assolir durant aquest període és mantenir l'excel·lència de la formació pregrau dels alumnes, per tal que puguin accedir a les millors places de formació MIR, sense oblidar els aspectes ètics i humans propis de la professió", comenta el Dr. Selva.

La seva aposta passa per reforçar el compromís amb els estudiants fent-los partícips en les decisions universitàries, incloure metges veterans en el procés docent, adoptar l'anglès com a llengua científica i docent o la instauració de programes per facilitar l'accés a la formació MIR.

 

Biografia 

El Dr. Albert Selva O'Callaghan, nascut a Barcelona l'1 de maig de 1959, és Llicenciat en Medicina (1982) i va llegir la seva tesi doctoral l'any 1992 a la Universitat Autònoma de Barcelona on treballa com a Professor Associat des del 2001 i des del 2010 com Professor Titular de Medicina. També ha estat Coordinador de tercer cicle del Departament de Medicina durant els últims sis anys.

Metge especialista en medicina interna i geriatria i tutor dels residents de geriatria, treballa com a Metge Adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron des de fa més de 30 anys. La seva àrea de recerca són les malalties autoimmunes sistèmiques, especialment les miositis, i desenvolupa aquesta tasca com a Cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del VHIR.

Share it:

Noticias relacionadas

Professionals relacionats

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.