El Dr. Albert Selva O'Callaghan, nou cap del Departament de Medicina de la UAB

El Dr. Albert Selva O'Callaghan, metge adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) va ser elegit cap del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

30/05/2017

El passat 12 maig, el Dr. Albert Selva O'Callaghan, metge adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) va ser elegit cap del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per un període de tres anys prorrogable tres anys més, fins a un màxim de sis. "Il·lusió, esforç, excel·lència i compromís" són les paraules amb què defineix la nova etapa professional que tot just comença.

 

Principals reptes

"El principal objectiu a assolir durant aquest període és mantenir l'excel·lència de la formació pregrau dels alumnes, per tal que puguin accedir a les millors places de formació MIR, sense oblidar els aspectes ètics i humans propis de la professió", comenta el Dr. Selva.

La seva aposta passa per reforçar el compromís amb els estudiants fent-los partícips en les decisions universitàries, incloure metges veterans en el procés docent, adoptar l'anglès com a llengua científica i docent o la instauració de programes per facilitar l'accés a la formació MIR.

 

Biografia 

El Dr. Albert Selva O'Callaghan, nascut a Barcelona l'1 de maig de 1959, és Llicenciat en Medicina (1982) i va llegir la seva tesi doctoral l'any 1992 a la Universitat Autònoma de Barcelona on treballa com a Professor Associat des del 2001 i des del 2010 com Professor Titular de Medicina. També ha estat Coordinador de tercer cicle del Departament de Medicina durant els últims sis anys.

Metge especialista en medicina interna i geriatria i tutor dels residents de geriatria, treballa com a Metge Adjunt de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron des de fa més de 30 anys. La seva àrea de recerca són les malalties autoimmunes sistèmiques, especialment les miositis, i desenvolupa aquesta tasca com a Cap del Grup de Recerca en Malalties Sistèmiques del VHIR.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.