Avui, Menys fumar i més moure't!, a Vall d'Hebron

El Campus Vall d’Hebron ha tancat les activitats de la XVIII Setmana Sense Fum.

30/05/2017

Vall d’Hebron s’ha tornat a sumar al Dia Sense Fum amb un complet programa d’activitats destinades a pacients i visitants i amb un objectiu. Conscienciar les persones que fumen dels beneficis de deixar de fer-ho.

Així, dilluns 29 de maig es van iniciar els actes amb una taula informativa al vestíbul de l’Hospital General i la recollida de signatures d’adhesió a la campanya. I el dia 30 es va celebrar un concurs de dibuixos infantils a l’Hospital Maternoinfantil i una marxa nòrdica a la qual van participar pacients trasplantats de pulmó, operats de pròtesi de genoll i del Cemcat. Tots van completar un circuit de 45’ pel recinte.

I el dia 31, a l’Hospital General, es van fer proves respiratòries, animació i una actuació de la Coral Vall d’Hebron. I, per tancar les activitats, es va celebrar el taller El tabac ben lluny i una trobada d’exfumadors a l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. 

 

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.