Avui, Menys fumar i més moure't!, a Vall d'Hebron

El Campus Vall d’Hebron ha tancat les activitats de la XVIII Setmana Sense Fum.

30/05/2017

Vall d’Hebron s’ha tornat a sumar al Dia Sense Fum amb un complet programa d’activitats destinades a pacients i visitants i amb un objectiu. Conscienciar les persones que fumen dels beneficis de deixar de fer-ho.

Així, dilluns 29 de maig es van iniciar els actes amb una taula informativa al vestíbul de l’Hospital General i la recollida de signatures d’adhesió a la campanya. I el dia 30 es va celebrar un concurs de dibuixos infantils a l’Hospital Maternoinfantil i una marxa nòrdica a la qual van participar pacients trasplantats de pulmó, operats de pròtesi de genoll i del Cemcat. Tots van completar un circuit de 45’ pel recinte.

I el dia 31, a l’Hospital General, es van fer proves respiratòries, animació i una actuació de la Coral Vall d’Hebron. I, per tancar les activitats, es va celebrar el taller El tabac ben lluny i una trobada d’exfumadors a l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. 

 

Compartir:

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.