Avui, Menys fumar i més moure't!, a Vall d'Hebron

El Campus Vall d’Hebron ha tancat les activitats de la XVIII Setmana Sense Fum.

30/05/2017

Vall d’Hebron s’ha tornat a sumar al Dia Sense Fum amb un complet programa d’activitats destinades a pacients i visitants i amb un objectiu. Conscienciar les persones que fumen dels beneficis de deixar de fer-ho.

Així, dilluns 29 de maig es van iniciar els actes amb una taula informativa al vestíbul de l’Hospital General i la recollida de signatures d’adhesió a la campanya. I el dia 30 es va celebrar un concurs de dibuixos infantils a l’Hospital Maternoinfantil i una marxa nòrdica a la qual van participar pacients trasplantats de pulmó, operats de pròtesi de genoll i del Cemcat. Tots van completar un circuit de 45’ pel recinte.

I el dia 31, a l’Hospital General, es van fer proves respiratòries, animació i una actuació de la Coral Vall d’Hebron. I, per tancar les activitats, es va celebrar el taller El tabac ben lluny i una trobada d’exfumadors a l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. 

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.