Sra. Carmen Ferrer Barbera

Institucions

Serveis transversals

Medicina Preventiva i Epidemiologia

Supervisora d'Infermeria

Sóc infermera amb una experiència de 10 anys en el Servei d'Urgències i de 17 anys en Malalties Infeccioses i control d'infeccions. La meva inquietud personal per la professió m'ha portat des de fa 2 anys a ser Supervisora de Malalties Infeccioses, Control d'Infeccions i Medicina Preventiva. Tinc especial interès amb tot el que té a veure amb les infeccions hospitalàries per la qual cosa des de l'any 2000 he dedicat tots els meus esforços en especialitzar-me en aquest àmbit professional.

Currículum

Activitat docent en cursos presencials i en línia d'infecció nosocomial professora del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona Professora del Màster en Control Infecció en línia de la Universitat de Barcelona Formació Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona, 1990 Postgrau Higiene Hospitalària i Epidemiologia Infecciosa de la Universitat Autònoma de Barcelona, 1992 Màster en Gestió Hospitalària i dels Serveis Sanitaris de la Universitat de Barcelona, 2007 He realitzat diversos cursos de formació continuada durant tota la meva trajectòria professional Recerca He participat com investigadora principal i com col·laboradora en 2 projectes d'investigació competitius finançats per organismes públics o indústria farmacèutica. He participat en assaigs clínics i també en beques FIS. He publicat 5 articles en revistes biomèdiques indexades, 4 capítols en llibres de medicina i he presentat més de 25 comunicacions a congressos nacionals.
Carmen Ferrer Barbera

Institucions

Serveis transversals

Medicina Preventiva i Epidemiologia

Supervisora d'Infermeria

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.