Professionals de l’Hospital fan xerrades a casals de gent gran de Vall d’Hebron i Horta

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron fa una aposta per obrir-se al barri amb una sèrie de xerrades als casals de gent gran sobre els problemes de salut que més preocupen a la gent gran.

07/03/2018

Els professionals de l’Hospital portaran els seus coneixements als casals de gent gran de Vall d’Hebron i Horta durant aquest mes de març. Avui dia 7 de març a les 17.30 h i el dia 13 de març a les 11.30 h, el Dr. Antonio San José, cap clínic del Servei de Medicina Interna i Geriatria de l’Hospital, fa una xerrada al Casal de Gent Gran de Vall d’Hebron. El tema de la xerrada és “Hipertensió i malalties cardiovasculars”. Aquestes dues patologies presenten una elevada prevalença entre la gent gran, i el Dr. San José oferirà consells sobre com prevenir-les.

D’altra banda, el Dr. Jesús Juega, neuròleg de la Unitat d’Ictus de Vall d’Hebron, fa unes xerrades els dies 9 de maig a les 17 h i 8 de maig a les 11.30 h, amb les infermeres Laura Calleja i Katerine Santana, sobre el tema “Prevenció de l’ictus”. Com explica el Dr. Juega, “l’ictus és la segona causa de mort a Espanya i la primera entre les dones”. Per això és important que la gent conegui els principals símptomes de l’ictus i, sobretot, afegeix el Dr. Juega, que quan es pateix un ictus “‘temps és cervell’, és a dir, cal rebre assistència mèdica ràpidament”.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.