Professionals de l’Hospital fan xerrades a casals de gent gran de Vall d’Hebron i Horta

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron fa una aposta per obrir-se al barri amb una sèrie de xerrades als casals de gent gran sobre els problemes de salut que més preocupen a la gent gran.

07/03/2018

Els professionals de l’Hospital portaran els seus coneixements als casals de gent gran de Vall d’Hebron i Horta durant aquest mes de març. Avui dia 7 de març a les 17.30 h i el dia 13 de març a les 11.30 h, el Dr. Antonio San José, cap clínic del Servei de Medicina Interna i Geriatria de l’Hospital, fa una xerrada al Casal de Gent Gran de Vall d’Hebron. El tema de la xerrada és “Hipertensió i malalties cardiovasculars”. Aquestes dues patologies presenten una elevada prevalença entre la gent gran, i el Dr. San José oferirà consells sobre com prevenir-les.

D’altra banda, el Dr. Jesús Juega, neuròleg de la Unitat d’Ictus de Vall d’Hebron, fa unes xerrades els dies 9 de maig a les 17 h i 8 de maig a les 11.30 h, amb les infermeres Laura Calleja i Katerine Santana, sobre el tema “Prevenció de l’ictus”. Com explica el Dr. Juega, “l’ictus és la segona causa de mort a Espanya i la primera entre les dones”. Per això és important que la gent conegui els principals símptomes de l’ictus i, sobretot, afegeix el Dr. Juega, que quan es pateix un ictus “‘temps és cervell’, és a dir, cal rebre assistència mèdica ràpidament”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.