Vall d’Hebron acull el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”

Els dies 10 i 11 de maig, Vall d’Hebron acull el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”, organitzat per la Unitat de Traumàtics de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

08/05/2018

La recerca en cirurgia està molt per darrere de la recerca en especialitats clíniques, ja que la seva realització és molt més complexa. Amb el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”, que se celebra a la Sala d'actes del Pavelló Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, es vol motivar la pràctica de la investigació de manera rutinària, per poder seguir avançant en la Cirurgia Basada en l’Evidència (CBE) en totes les especialitats quirúrgiques.

Aquest curs té com a objectiu, per tant, oferir coneixement sobre la recerca quirúrgica per comprendre els estudis, el seu nivell d'evidència i la seva idoneïtat per respondre a una pregunta clínica específica, així com dissenyar projectes de recerca i publicar amb
èxit les troballes. D’aquesta manera, el curs és l’oportunitat per tal que residents quirúrgics, cirurgians ortopèdics, metges d'especialitats quirúrgiques i investigadors en general es familiaritzin, de manera objectiva i pràctica, amb els fonaments de la Cirurgia Basada en l'Evidència (CBE).

Entre els directors del curs es troben el Dr. Joan Minguell, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; el Dr. Joan Bagó, coordinador del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; el Dr. Ernesto Guerra, metge adjunt del mateix servei, i el Dr. Vicente Molero, cap de Secció de la Unitat de Traumàtics.

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com a servei de grans dimensions, atén persones amb patologies des  de l’atenció primària, en consultes realitzades dintre del mateix  Servei i en els centres ambulatoris de la zona, fins al nivell més complex de la patologia ortopèdica i traumatològica. Treballa amb totes les tècniques quirúrgiques, especialitzant-se en l’adaptació de la seva evolució. Es caracteritza per una llarga tradició i prestigi tant a l’àmbit local com autonòmic, estatal i internacional.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.