Vall d’Hebron acull el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”

Els dies 10 i 11 de maig, Vall d’Hebron acull el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”, organitzat per la Unitat de Traumàtics de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

08/05/2018

La recerca en cirurgia està molt per darrere de la recerca en especialitats clíniques, ja que la seva realització és molt més complexa. Amb el curs “Principis i Pràctica de la Recerca en Cirurgia”, que se celebra a la Sala d'actes del Pavelló Docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, es vol motivar la pràctica de la investigació de manera rutinària, per poder seguir avançant en la Cirurgia Basada en l’Evidència (CBE) en totes les especialitats quirúrgiques.

Aquest curs té com a objectiu, per tant, oferir coneixement sobre la recerca quirúrgica per comprendre els estudis, el seu nivell d'evidència i la seva idoneïtat per respondre a una pregunta clínica específica, així com dissenyar projectes de recerca i publicar amb
èxit les troballes. D’aquesta manera, el curs és l’oportunitat per tal que residents quirúrgics, cirurgians ortopèdics, metges d'especialitats quirúrgiques i investigadors en general es familiaritzin, de manera objectiva i pràctica, amb els fonaments de la Cirurgia Basada en l'Evidència (CBE).

Entre els directors del curs es troben el Dr. Joan Minguell, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; el Dr. Joan Bagó, coordinador del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; el Dr. Ernesto Guerra, metge adjunt del mateix servei, i el Dr. Vicente Molero, cap de Secció de la Unitat de Traumàtics.

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com a servei de grans dimensions, atén persones amb patologies des  de l’atenció primària, en consultes realitzades dintre del mateix  Servei i en els centres ambulatoris de la zona, fins al nivell més complex de la patologia ortopèdica i traumatològica. Treballa amb totes les tècniques quirúrgiques, especialitzant-se en l’adaptació de la seva evolució. Es caracteritza per una llarga tradició i prestigi tant a l’àmbit local com autonòmic, estatal i internacional.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.