Josep Tabernero rep el premi Giants of Cancer Care

El Dr. Josep Tabernero, Cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), ha rebut un nou guardó. En aquesta ocasió es tracta del premi Giants of Cancer Care, que atorga OncLive. 

13/05/2018

És la sisena edició d'aquests premis, amb els quals es pretén reconèixer als pioners en oncologia pels seus assoliments en l'avanç de la recerca sobre el càncer, la pràctica clínica i l'atenció al pacient. En total s'ha reconegut a 21 professionals, rebent el Dr. Tabernero el premi en la categoria de càncer gastrointestinal pels seus esforços per avançar en el tractament de precisió i l'atenció en oncologia.

OncLive es tracta d'una plataforma de recursos per a metges oncòlegs on se'ls ofereix informació que els ajudi a brindar la millor atenció possible als seus pacients. Des de fa sis anys han realitzat els premis Giants of Cancer Care, que en l'edició d'aquest any ha comptat amb un comitè de selecció format per més de 100 oncòlegs, investigadors i metges, que es van encarregar de votar als nominats per un consell assessor de set membres especialment designat i presidit pel Dr. Patrick I. Borgen.

Els premis seran lliurats en una cerimònia que tindrà lloc el proper 31 de maig a Chicago, en la vespra de la reunió anual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO), que es durà a terme entre l'1 i el 5 de juny a la mateixa ciutat de Chicago.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.